یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 316664
۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۳

هر چند که برای اعمال مختلف، ثواب های فراوانی در این ماه ذکر شده است اما طبق روایتی، در این ماه شریف هیچ عملی به میزان ورع، پرهیزکاری و دوری از گناه اجر و ثواب ندارد.

 حجت الاسلام محمدتقی صرفی پور در گفتگو با خبرگزاری حوزه  در  رشت، با اشاره به آثار روزه دار ی در تکامل معنوی انسان، گفت: در روایتی از امام رضا(ع) آمده است كسى كه يك روز از ماه مبارك رمضان را بدون عذر افطار كند حقيقت ايمان از او سلب مى شود.              

وی افزود: در خطبه ای از پیامبر (ص) در خصوص جایگاه آمده است که "اَيُّها الناس‌ بدرستي‌ كه‌ رو كرده‌ است‌ به‌ سوي‌ شما ماه‌ خدا با بركت‌ و رحمت‌ و آمرزش‌، ماهي‌ است‌ كه‌ نزد خدا بهترين‌ ماهها است‌ و روزهايش‌ بهترين‌ روزها است‌ و شبهايش‌ بهترين‌ شبها و ساعتهايش‌ بهترين‌ ساعتهاست‌."     

امام جمعه شهرستان لاهیجان با بیان اینکه بد عاقبت‌ كسي ‌است‌ كه‌ از آمرزش‌ خدا در این ماه محروم گردد، اضافه کرد: پیامبراکرم (ص) در فراز دیگری از خطبه خویش می فرمایند در ماه مبارک رمضان زبانها و‌ گوشها و ديده هاي‌ خود را از آنچه‌ نبايد گفت و شنید و دید بازدارید که این مطلب نشان از اهمیت این ماه است. 

حجت الاسلام صرفی پور با اشاره به اهمیت دعا و مناجات در ماه مبارک رمضان برای برآورده شدن آرزوهای مشروع، خاطرنشان کرد: وقت‌ نماز بهترين‌ ساعتها برای دعا و مناجات است زیرا حق‌ تعالي‌ در اين‌ اوقات‌ به‌ دیده رحمت‌ به‌ سوي ‌بندگان‌ خود نظر می کند.

وی در ادامه سخنان خود ،با اشاره به اینکه سنت حسنه افطاردهی از مواهب و زیبایی های ماه مبارک رمضان است که باید آن را مدنظر داشت،تصریح کرد: هر که در این ماه شریف برای رضای الهی روزه داری را افطار دهد علاوه بر بخشش گناهان گذشته اش، ثواب آزاد کردن بنده در نامه اعمالش ثبت می شود.

امام جمعه لاهیجان تاکید کرد: هر چند که برای اعمال مختلف ثواب های فراوانی در این ماه ذکر شده است اما طبق روایتی، در این ماه شریف هیچ عملی به میزان ورع، پرهیزکاری و گناه نکردن از اجر و ثواب برخوردار نمی باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha